Nettiterapiat » Kokemuksia » Pages » default

Kokemuksia

​​​​​​​
 

Elli, ravintolatyöntekijä 34v.

Elli hakeutui terveysasemalle päivittäin vaivaavien huolten vuoksi. Erityisesti huolet erilaisista onnettomuuksista olivat ahdistavia ja raskaita. Nettiterapia vaikutti varsinkin työaikojen puolesta sopivalta työskentelymuodolta.

Nettiterapiaa käydessä Elli huomasi oppivansa paljon uusia asioita ja ymmärtävänsä itseään paremmin.


 

 

Mira, muusikko 30v.​

Mira huomasi, että hän oli pidemmän aikaa tuntenut olonsa jollakin tapaa huonoksi. Lukiessaan naistenlehdestä artikkelia masennuksesta, hän alkoi miettiä itseään. Viimeisen kuukauden aikana Mira oli usein ollut huolissaan tuntemastaan vetämättömyydestä, epämääräisestä alakulosta ja kokemastaan mielenkiinnon puutteesta. Mira kävi terveyskeskuksessa puhumassa olostaan ja lääkäri totesi lievän masennuksen. Mira sai lähetteen nettiterapiaan.

Mira koki nettiterapian tuovan nopeaa ja kohdennettua apua masennuksen oireisiin.

 
 
 
 

 

Kaisa, farmaseutti 43v.

Kaisa kärsii paniikkihäiriöstä. Hän aloitti nettiterapian hoitavan lääkärinsä kehoituksesta. Kaisa piti nettiterapiassa siitä, miten siellä kerrottiin selkeästi paniikkihäiriöstä, juuri siitä hänen omasta sairaudestaan.

Nettiterapian läpikäytyä Kaisa koki, että hänellä oli keinoja hallita paniikkioireitaan. Erityisen hyödyllisiksi Kaisa koki vinkit, miten lähteä itse purkamaan paniikkia ja tilanteiden pelkoa.


 Artikkelit​

  

​​​​