Lasten ja nuorten sosiaalinen ahdistuneisuus

​​​​​​​​

Tämä nettiterapia on tarkoitettu sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsiville lapsille ja nuorille. Nettiterapiaa voi tehdä joko itsenäisesti tai yhdessä huoltajan kanssa.

Tavoite

Tässä nettiterapiassa saat paljon tietoa sosiaalisten tilanteiden pelosta. Myöhemmässä vaiheessa terapiaa pääset harjoittelemaan jännittävien tilanteiden kohtaamista terapeutin tukemana. Harjoitteluun valmistaudut ensimmäisten viikkojen aikana huolellisesti ja tarkastelet omia pelkojasi ja jännittämistä eri näkökulmista.

Sinulla on tukenasi koulutettu nettiterapeutti, joka seuraa terapiassa edistymistäsi ja on sinuun yhteydessä viestein nettiterapiaohjelman kautta. Voit koska tahansa lähettää hänelle kysymyksiä.

Kesto

Terapiassa etenet​ tunnin mittainen istunto kerrallaan kahdeksan viikon ajan. Voit käydä istunnon ja tehdä siihen liittyviä harjoituksia sinulle sopivaan aikaan missä vaan.

Miten pääsen nettiterapiaan?

Ensin tarvitset lääkärin lähetteen. Itse nettiterapia on potilaalle maksutonta. Lue lisää nettiterapiaan hakeutumisesta ja sen kulusta:

Näin nettiterapia toimii Alaikäisen puolesta asioinnin suostumuslomake Esite lapselle/nuorelle ja vanhemmalle Ohje puolesta asioinnista Omapolulla

Kirjaudu Omapolku-palveluun pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Etusivulta löydät nettiterapiasi.

​​​​

​​