Pakko-oireisen häiriön nettiterapia

Tämä nettiterapia on tarkoitettu pakkoajatuksista tai pakkotoiminnoista kärsiville. Terapiassa työskennellään vaihe kerrallaan itsenäisesti nettiterapeutin tukemana. Terapeutti antaa palautetta harjoituksista ja seuraa asiakkaan edistymistä. Terapeutille voi milloin vain lähettää viestin järjestelmässä.

10 viikkoa kestävän terapiajakson aikana edetään viikoittain seuraavaan vaiheeseen. Noin tunnin mittaisen istunnon voi käydä itselle sopivana ajankohtana. Alun jälkeen terapiaan kuuluu olennaisena osana itsenäisesti toteutettavaa altistusharjoittelua, jota suunnitellaan yhdessä terapeutin kanssa. Katso esittelyvideo.

Päivitysasennukset aiheuttavat lyhyitä katkoja nettiterapioihin tänään 27.11. klo 17-18 välisenä aikana. Pahoittelemme katkoista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Kirjaudu sisään >>

Pakko-oireisen häiriön nettiterapiaan ohjautuminen

Pakko-oireisen häiriön nettiterapiaan ohjaudutaan terveydenhuollon ammattihenkilön lähetteellä. Asiakas saa sähköpostiinsa kehotuksen kirjautua terapiaohjelmaan, heti kun lähete on käsitelty HUS:ssa (arvioitu käsittelyaika HUS:ssa 1-7 päivää). Nettiterapia on asiakkaille ilmainen. Kirjautuminen ohjelmaan tapahtuu kirjautumissivun kautta käyttäen omia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Ohjelma on helppokäyttöinen, intuitiivinen ja opastava. Tarvittaessa voit katsoa tarkemmat ohjeet terapiaohjelman käyttöön: Ohjeistus Pakko-oireisen häiriön nettit​erapiaan (pdf).

Apua kirjautumiseen saat ottamalla yhteyttä verkkoterapia.tuki(at)hus.fi.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​