Sosiaalisten tilanteiden pelon nettiterapia

 

Tämä nettiterapia on tarkoitettu sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsiville.

Tässä nettiterapiassa saat paljon tietoa sosiaalisten tilanteiden pelosta. Myöhemmässä vaiheessa terapiaa pääset harjoittelemaan itsenäisesti terapeutin avulla suunniteltua altistusta.  Altistusharjoitteluun valmistaudutaan ensimmäisten viikkojen aikana huolellisesti ja tarkastellaan omia pelkoja ja jännittämistä eri näkökulmista. 
Sinulla on tukenasi koulutettu nettiterapeutti, joka seuraa terapiassa edistymistäsi ja on yhteydessä viestein nettiterapiaohjelman kautta. Voit koska tahansa lähettää kysymyksiä terapeutillesi ja saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun hän on vastannut. ​
7 viikkoa kestävän terapiajakson aikana edetään viikoittain seuraavaan istuntoon. Noin tunnin mittaisen istunnon voi käydä itselle sopivana ajankohtana.

Päivitysasennukset aiheuttavat lyhyitä katkoja nettiterapioihin tänään 27.11. klo 17-18 välisenä aikana. Pahoittelemme katkoista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Kirjaudu sisään >>

Kirjautumis- ja käyttöohjeet

Kirjautuminen ohjelmaan tapahtuu kirjautumissivulla käyttäen omia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Ohjelma on helppokäyttöinen, intuitiivinen ja opastava. Tarvittaessa voit katsoa tarkemmat ohjeet terapiaohjelman käyttöön: Ohjeet sosiaalisten tilanteiden pelon nettiterapiaan (pdf).​

Apua kirjautumiseen saat ottamalla yhteyttä verkkoterapia.tuki(at)hus.fi.


Irti sosiaalisesta jännittämisestä

Saatavilla on myös Irti sosiaalisesta jännittämisestä itsehoito-opas. Kirja pohjautuu tähän nettiterapiaohjelmaan.​

​​​​​​​​​​​​​​​​