Lappi mukaan mielenterveystalo nettipalveluun

​​Lue lisää Lapin Kansasta​

 Mielenterveystalo kattaa nyt myös Pirkanmaan palvelut

Pirkanmaan mielenterveyden hoito- ja palvelupaikat on julkaistu nyt osana valtakunnallista Mielenterveystalo-portaalia osoitteessa www.mielenterveystalo.fi. Lue lisää Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sivuilta.

 Itsehoitokirjoista MTV3 TV-uutisissa 13.8.2013

​Katso MTV3:n uutislähetys itsehoitokirjoista TÄSTÄ LINKISTÄ

 Itsehoitokirjasta apua masennukseen ja paniikkiin

Kustannus Oy Duodecim kustantamat kirjat  Irti masennuksesta ja Irti Paniikista on laadittu yhteistyössä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) kanssa. Kirjat pohjautuvat HUS:ssa kehitettyihin verkkoterapioihin, jotka tarjoavat etähoitoa mielenterveyden häiriöihin.

LUE KOKO UUTINEN TÄSTÄ LINKISTÄ

 YLE 5.2.2013: Mielenterveystalo avasi oven

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri on avannut mielenterveysasioihin keskittyvän verkkopalvelun.

Mielenterveystalo.fi -verkkosivustolle on koottu tietoa hoidoista sekä mielenterveys- ja päihdepalveluista. Sivusto kattaa pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan kunnat.

Verkkopalvelu on suunnattu hoitoa etsiville, heidän läheisilleen sekä terveysalan työntekijöille. Myös kunnat, seurakunnat ja yhdistykset voivat ilmoittaa sivustolle omia mielenterveys- ja päihdepalveluitaan

LUE KOKO ARTIKKELI TÄSTÄ​

 Kirkko & Kaupunki 2.11.2012: Apua mielelle verkosta

​Kirkko & kaupunki lehti

"Mitä tehdä, kun masennus vyöryy päälle niin, että keskittyminen arkirutiineihin alkaa olla vaikeaa? Tai kun läheinen juo neljättä päivää ja hautoo puheiden perusteella itsetuhoisia ajatuksia? Jos ei tiedä, mistä lähteä hakemaan apua, yksi hyvä ja varsin kattava osoite on marraskuussa aukeava Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kehittämä mielenterveystalo.fi -verkkopalvelu. "

LUE KOKO ARTIKKELI TÄSTÄ​

Julkaistu: 2.11.2012​​​​