Siirry pääsisältöön

Syöpään sairastuneen nettiterapia

Tämä nettiterapia on tarkoitettu syöpään sairastuneille. Sen tarkoitus on tukea sairastumisen käsittelyä ja uuteen elämäntilanteeseen sopeutumista. Hoito sopii tilanteisiin, joissa syöpäsairautta hoidetaan aktiivisesti.

Huom! Nettiterapia on vielä koekäytössä ja saatavilla vain suomeksi.

Oletko terveydenhuollon ammattilainen?

Tavoite

Hoidossa saat tietoa mielen reaktioista sairastumiskriisin äärellä. Tutustut muun muassa siihen, miten sairastumiseen liittyvä järkytys tai hankalat tunteet vaikuttaa mielen toimintaan, muuttavat itselle tärkeitä asioita ja miten hankalienkin ajatusten ja tunteiden käsittelyä voi harjoitella.

Kesto

Terapia kestää tavallisesti seitsemän viikkoa. Voit käydä istunnon ja tehdä siihen liittyviä harjoituksia sinulle sopivaan aikaan missä vain. Työskentelyyn on hyvä varata noin tunti viikossa. Voit käydä nettiterapian aiheet läpi haluamassasi järjestyksessä. Aikaa kaikkien sisältöjen käymiseen on yhteensä 12 viikkoa.

Miten pääsen nettiterapiaan?

Tarvitset lääkärin lähetteen, jonka voi kirjoittaa kuka tahansa lääkäri, eikä erillisiä maksusitoumuksia tarvita. Itse nettiterapia on sinulle maksutonta. Lue lisää nettiterapiaan hakeutumisesta ja sen kulusta. 

Hoidon eteneminen