Siirry pääsisältöön

Yleistyneen ahdistuneisuushäiriön nettiterapia

Nettiterapia sinulle, joka haluat eroon pitkään jatkuneesta elämää rajoittavasta huolestuneisuudesta ja murehtimisesta. Nettiterapia rakentuu tutkitusti tehokkaista harjoituksista.

Tavoite

Harjoittelet eroon huolista ja peloista, opit rentoutumista ja purat pelkojesi aikaansaamaa välttelykäyttäytymistä.

Nettiterapia perustuu itsenäiseen työskentelyyn ja tutkitusti tehokkaisiin harjoituksiin. Tukenasi toimii oireisiisi erikoistunut nettiterapeutti, johon olet viestiyhteydessä. Hän kommentoi harjoituksiasi ja vastaa kysymyksiisi.

Kesto

Terapiassa etenet noin kerran viikossa tunnin mittainen itsenäisesti tehtävä istunto kerrallaan 12 viikon ajan. Voit käydä istunnon ja tehdä siihen liittyvät harjoitukset sinulle sopivaan aikaan missä vaan.

Miten pääsen nettiterapiaan?

Ensin tarvitset lääkärin lähetteen. Itse nettiterapia on potilaalle maksutonta. Lue lisää nettiterapiaan hakeutumisesta ja sen kulusta.

Kirjautuminen

Onko sinulla jo lähete yleistyneen ahdistuneisuushäiriön nettiterapiaan? Kirjaudu Omapolku-palveluun pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Etusivulta löydät nettiterapiasi.

Teknisiä ongelmia?

Apua Omapolku-alustan teknisiin ongelmiin voit pyytää numerosta 0800 132 300. Palvelunumero on auki arkisin klo 07-21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä 07-15.40.

Muissa ongelmissa palvelee verkkoterapia.tuki@hus.fi

Oletko terveydenhuollon ammattilainen?

Tutustu tämän nettiterapian läheteohjeisiin.