Yleistynyt ahdistuneisuushäiriö

​​

 

Tämä nettiterapia on tarkoitettu heille, jotka pyrkivät eroon pitkäaikaisesta huolestuneisuudesta ja murehtimisesta. Terapiassa työskennellään itsenäisesti nettiterapeutin tukemana eroon elämää rajoittavista toistuvista huolista ja peloista, opetellaan rentoutumista ja puretaan pelkojen aikaansaamaa välttelykäyttäytymistä. 

Sinulla on tukenasi koulutettu nettiterapeutti, joka seuraa terapiassa edistymistäsi ja on yhteydessä viestein nettiterapiaohjelman kautta. Voit koska tahansa lähettää kysymyksiä terapeutillesi ja saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun hän on vastannut. ​

12 viikkoa kestävän terapiajakson aikana edetään viikoittain seuraavaan istuntoon. Noin tunnin mittaisen istunnon voit käydä sinulle sopivana ajankohtana, milloin ja missä vain.

Päivitysasennukset aiheuttavat lyhyitä katkoja nettiterapioihin tänään 27.11. klo 17-18 välisenä aikana. Pahoittelemme katkoista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.


Kirjau​tumis- ja käyttöohjeet 

Kirjautuminen ohjelmaan tapahtuu tunnistautumalla, käyttäen omia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Ohjelma on helppokäyttöinen, intuitiivinen ja opastava. Tarvittaessa voit katsoa tarkemmat ohjeet terapiaohjelman käyttöön:Ohjeet yleistyneen ahdistuneisuushäiriön nettiterapiaan (pdf).

​​​​​​​Apua kirjautumiseen saat ottamalla yhteyttä verkkoterapia.tuki(at)hus.fi​.​​​​


Irti murehtimisesta

Saatavilla on myös Irti murehtimisesta itsehoito-opas. Kirja pohjautuu yleistyneen ahdistushäiriön nettiterapiaohjelmaan.​


 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​