Tervetuloa täyttämään masennuskyselyä. Vastaa alla esitettyihin 21 kysymykseen ja klikkaa lopuksi Laske tulos-painiketta nähdäksesi tuloksesi.

Huomioi vastatessasi oireet edellisen viikon ajalta, vastauspäivä mukaan lukien. Vastaa kysymyksiin siten, että vastaukset kuvaavat tilannettasi ja tuntemuksiasi niin kuin koet ne juuri tällä hetkellä.

*Tässä kyselyssä antamiesi vastauksien perusteella sinua ei voida tunnistaa vastaajaksi millään tavalla. Huomioithan kuitenkin, että tallennamme saamasi kokonaispisteet tilastointia ja mahdollista tutkimustyötä varten.

Lisää tietoa kyselystä

1. Mieliala2. Pessimismi3. Epäonnistumisen tunne4. Tyydytyksen puuttuminen5. Syyllisyyden tunteet6. Tunne rangaistuksi tulemisesta7. Itseinho8. Itsesyytökset9. Itsemurha-ajatukset10. Itkeminen11. Ärtyvyys12. Sosiaalinen vetäytyvyys13. Päättämättömyys14. Ruumiinkuvan häiriöt15. Työkyvyn alentuminen16. Unihäiriöt17. Väsyvyys18. Ruokahalun puuttuminen19. Painon lasku20. Terveydentilan tarkkailu21. Seksuaalisen halun väheneminenEt ole vielä vastannut kaikkiin kysymyksiin