Siirry pääsisältöön

Paniikkihäiriön nettiterapia

Paniikkihäiriön nettiterapia on tarkoitettu paniikkikohtauksista kärsiville. Nettiterapiassa opettelet eroon paniikkikohtauksia aiheuttavista ajatuksista tehokkain ja tutkituin menetelmin.

Tavoite

Saat tietoa paniikkihäiriöstä, tarkastelet kuinka paniikkioireet vaikuttavat elämääsi ja valmistaudut jännittäviin tilanteisiin häiriöön erikoistuneen terapeutin tukemana.

Nettiterapia perustuu itsenäiseen työskentelyyn ja tutkitusti tehokkaisiin harjoituksiin. Olet viestiyhteydessä nettiterapeuttiin, joka kommentoi harjoituksiasi ja vastaa kysymyksiisi.

Kesto

Terapiassa etenet noin tunnin mittainen itsenäisesti tehtävä istunto kerrallaan kahdeksan viikon ajan. Voit käydä istunnon ja tehdä siihen liittyviä harjoituksia sinulle sopivaan aikaan missä vain.

Miten pääsen nettiterapiaan?

Ensin tarvitset lääkärin lähetteen. Itse nettiterapia on potilaalle maksutonta. Lue lisää nettiterapiaan hakeutumisesta ja sen kulusta.

Kirjautuminen

Onko sinulla jo lähete paniikkihäiriön nettiterapiaan? Kirjaudu Omapolku-palveluun pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Etusivulta löydät nettiterapiasi.

Teknisiä ongelmia?

Apua Omapolku-alustan teknisiin ongelmiin voit pyytää numerosta 0800 132 300. Palvelunumero on auki arkisin klo 07-21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä 07-15.40.

Muissa ongelmissa palvelee verkkoterapia.tuki@hus.fi.

Tietosuojaseloste

Palveluun tallennettavat potilastiedot kuuluvat HUSin potilasrekisteriin, jonka tietosuojaseloste on saatavilla hus.fi.

Oletko terveydenhuollon ammattilainen?

Tutustu tämän nettiterapian läheteohjeisiin.