Terapiaohjelmat

​​​​​​​​​​​​​​Olipa kotipaikkakuntasi missä päin Suomea tahansa, voit hakeutua​ maksuttomaan​ nettiterapiaan lä​äkärin lähetteellä. Terapiaohjelmat tuottaa Helsingin yliopistollinen sairaala (HUS).

​​​​​​​​​​

Yleistynyt ahdistuneisuus

Nettiterapia rakentuu tutkistusti tehokkaista harjoituksista, jotka auttavat sinua eroon elämääsi rajoittavista huolista ja peloista​.

Alkoholin liikakäyttö

Ongelmakäytön nettiterapia koostuu tutkitusta harjoituksista, joiden avulla alkoholinkäyttöä voidaan vähentää tai lopettaa tehokkaasti.​

Kaksisuuntainen mielialahäiriö

Nettiterapia​ antaa työkalut masennus- ja maniaoireiden ennakointiin ja tehokkaaseen kriisisuunnitelmaan oireiden pahenemisen varalta.

Masennus

Nettiterapia on tehokas hoito lievään ja keskivaikeaan masennukseen. Tutkittujen hajoitusten avulla on mahdollista korvata negatiivisia ajatusmallejaan mielialaa nostattavalla toiminnalla.

Pakko-oireet

Nettiterapia pakkoajatuksista tai pakkotoiminnoista kärsivälle. Tarkastelet pelkojasi ja harjoittelet altistusta terapeutin tukemana.

​​

Paniikki

Nettiterapiassa opettelet eroon paniikkikohtauksia​ aiheuttavista ajatuksista tehokkain ja tutkituin ​menetelmin​.

​​

Sosiaalisten tilanteiden pelko

Terapeutin tukemana harjoitelet eroon välttämiskäyttäytymisestäsi arjen eri tilanteissa.

​​

Lasten ja nuorten sosiaalinen ahdistuneisuus​

Nettiterapia pureutuu jännittämiseen ja harjoitelet pelottavien tilanteiden kohtaamista tutkituin keinoin, terapeutin tukemana. Voidaan suorittaa yksin tai huoltajan kanssa.

​​

Unettomuus

Mobiilisovelluksella suoritettava nettiterapia sinulle, joka haluat irti pitkään jatkuneesta unettomuudesta. Saat käyttöösi terapeutin tuen ja ​tutkitut työkalut auttamaan unen tuloa ja vähentämään stressiä.

​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​